Ezeknek a céloknak a megvalósításához szükségünk volt a pályázat keretében beszerzett eszközökre és kiadványokra.
A pályázat keretében az 1 Csepp Pálinka KFT-től 3 fő szakmai továbbképzésben vett részt.
A beszerzett 3 db. szivattyúval megakadályoztuk feldolgozás során a gyümölcs oxidálódását, a tartályokkal sikerült megoldani a párlatok megfelelő tárolását. A helyhiány miatt már az új konténerben tudjuk tárolni az üvegeket, szerszámokat.
A marketing kiadvánnyal a térséget és a főzdét tudjuk népszerűsíteni, a cefrézési útmutatót a bérfőzetőink kapják majd meg, hogy a cefréjük megfelelő minőségű legyen.
A projekt az Alpokalja -Fertőtáj Vidékfejlesztési Egyesület – Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében A Vidék Minősége-Alpokalja-Fertőtáj védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók tevékenységének fejlesztése című VP6-19.2.1.-5-3-17 kódszámú felhívás keretében valósult meg.
A támogatás összege 3.514.495 Ft.